BARBERARE

En modern frisörsalong och barberare.

Väsbyfrisören vara lite som att uppleva en resa; drömma sig bort en stund och bli ompysslad medan man lyssnar på skön musik i en miljö som minner om en tidlös resa av harmoni. Barberare i vita rockar, våra fantastiska tjejer redo att ta sig an en utmaning att ha er i fokus.

Dofter och detaljer som kittlar fantasin och ger plats för reflexion.  Låta tiden stanna ett ögonblick, zooma ut från en alltmer stressig vardag och få lite tid för sig själv.  Få en totalupplevelse med alla sinnen närvarande och där du inte vill att behandlingen ska ta slut.

Med inspiration från Väsbyfrisören sedan 1927 och med ett inslag av vår nu moderna tid har vi skapat en unik miljö för dig som söker en annorlunda upplevelse, så långt från sed vanliga och engångshyvlar du kan komma. Vi erbjuder förstklassiga behandlingar med allt från färg, slingor, permnanet, varma handdukar,  huvudmassage, samt hår- och skäggklippningar.

I butiken hittar du allt som har med kvinnliga och manlig skönhetsvård att göra, accessoarer och rakartiklar  – ett brett utbud av utvalda och unika produkter.

Välkommen att boka en tid eller konsultation!

Dragonvägen 86, 19433, Upplands-Väsby

08-590 318 81

info@vasbyfrisoren.se

Mån-Fre 10:00-19:00
Lör 10:00-18:00
Sön 11:00-18:00